30 augustus 2009

Mexicaanse griep bij Opa?

Als striptekenaar én liefhebber van bordspellen kon ik het niet laten om in de laatste Opa-strip het bordspel Pandemie een bijrol te geven. In voorgaande afleveringen waren de gasten van de boerencamping steeds aan het klaverjassen, maar met de Mexicaanse griep als thema leek me dit spel meer gepast als accessoire. Dus in het vierde plaatje spelen de dokter, de inspecteurs en meneer Cooiman Pandemie. De uitgever van het spel, QWG-games, vond dit dan weer leuk genoeg om op hun website te vermelden.

21 augustus 2009

Opa op de kalender

Elk jaar krijgen de abonnees van Boerderij gratis de Boerderij-kalender. Dit jaar staan daarop foto's van boerderijen, én elke maand een tekeningetje van Opa. Hiernaast is het plaatje voor de maand oktober te zien. De kalender zit meestal bij het oogstnummer van Boerderij, en dat verschijnt eind september.

16 augustus 2009

Eppo nr. 15, Donald Duck nr. 34

In het nieuwste nummer van Eppo (15) staat voor het eerst een door mij geschreven aflevering van ... Eppo! Hieronder ziet u het scenario.



Trouwens, in het nieuwste nummer van Donald Duck (34) staat een door mij geschreven verhaal van ... Donald Duck! Het betreft het openingsverhaal over de Bonte Snavelaar, de Krulkikker, de Kevermug en het Snuitkruid.

06 augustus 2009

Kamper Stripspektakel

Op zaterdag 15 augustus a.s. wordt in de binnenstad van Kampen de 11e aflevering van het Kamper Stripspektakel gehouden. Het album van Rembrandt wordt daar voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. (Het is natuurlijk stiekem al lang gewoon te koop.)



Meer informatie op de website www.kamper-stripspektakel.nl